logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Baarle-Nassau in Baarle-Nassau

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau

Verspreide huizen Baarle-Nassau is een buurt in de wijk Baarle - Nassau en plaats Baarle-Nassau binnen de gemeente Baarle-Nassau. Deze buurt telt volgens het CBS 5.595 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Baarle-Nassau. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 920.741 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 920.741
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Baarle-Nassau

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Baarle-Nassau is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Baarle-Nassau moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Baarle-Nassau.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Baarle-Nassau

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Baarle-Nassau. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Baarle-Nassau.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Baarle-Nassau. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Baarle-Nassau

In Verspreide huizen Baarle-Nassau wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Baarle-Nassau

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Baarle-Nassau (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Baarle-Nassau

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Baarle-Nassau vergeleken met de Baarle-Nassau en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau

Starterswoningen in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Baarle-Nassau alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Baarle-Nassau.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Baarle-Nassau Baarle-Nassau? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Baarle-Nassau

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Baarle-Nassau is 3.311 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.244 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Baarle-Nassau

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Baarle-Nassau vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Baarle-Nassau

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Baarle-Nassau. De buurt zelf valt binnen de wijk Baarle - Nassau in de gemeente Baarle-Nassau.

Baarle-Nassau Bungalowpark Hoogbraak Verspreide huizen Baarle-Nassau

Alle straten van Verspreide huizen Baarle-Nassau

Verspreide huizen Baarle-Nassau bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.