logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Baarle-Nassau in Baarle-Nassau

Begrijp de huizenprijzen in Baarle-Nassau Baarle-Nassau met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baarle-Nassau Baarle-Nassau

Baarle-Nassau is een buurt in de wijk Baarle - Nassau en plaats Baarle-Nassau binnen de gemeente Baarle-Nassau. Deze buurt telt volgens het CBS 5.595 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 400.731 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 400.731
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Baarle-Nassau

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarle-Nassau is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarle-Nassau kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Baarle-Nassau

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarle-Nassau.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarle-Nassau. Een eengezinswoning in Baarle-Nassau komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarle-Nassau

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarle-Nassau (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Baarle-Nassau

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Baarle-Nassau vergeleken met de Baarle-Nassau en Nederland.

Huizenprijzen in Baarle-Nassau Baarle-Nassau

Starterswoningen in Baarle-Nassau Baarle-Nassau zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baarle-Nassau Baarle-Nassau zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarle-Nassau Baarle-Nassau zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baarle-Nassau Baarle-Nassau? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baarle-Nassau Baarle-Nassau

Wil je een huis kopen in Baarle-Nassau Baarle-Nassau? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarle-Nassau Baarle-Nassau . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarle-Nassau alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarle-Nassau.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Baarle-Nassau Baarle-Nassau.

Bekijk alle koopwoningen in Baarle-Nassau Baarle-Nassau. Zoek je huurwoning in Baarle-Nassau Baarle-Nassau? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baarle-Nassau

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarle-Nassau is 3.262 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.790 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baarle-Nassau

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarle-Nassau vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Baarle-Nassau

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Baarle-Nassau. De buurt zelf valt binnen de wijk Baarle - Nassau in de gemeente Baarle-Nassau.

Baarle-Nassau Bungalowpark Hoogbraak Verspreide huizen Baarle-Nassau