Huizenmarkt Baarle-Nassau in Baarle-Nassau (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baarle-Nassau

Woningmarkt Baarle-Nassau

Baarle-Nassau is een buurt in de wijk Baarle - Nassau en plaats Baarle-Nassau binnen de gemeente Baarle-Nassau. Deze buurt telt volgens het CBS 5.595 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 400.731 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 400.731
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Baarle-Nassau

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarle-Nassau is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarle-Nassau kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Baarle-Nassau

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarle-Nassau. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarle-Nassau.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarle-Nassau. Een eengezinswoning in Baarle-Nassau komt het meest (83%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarle-Nassau

In Baarle-Nassau wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarle-Nassau

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarle-Nassau (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baarle-Nassau
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Baarle-Nassau

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Baarle-Nassau vergeleken met de Baarle-Nassau en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Baarle-Nassau waar ligt dat?

Woningen te koop Baarle-Nassau

Wil je een huis kopen in Baarle-Nassau? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarle-Nassau . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarle-Nassau alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarle-Nassau.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baarle-Nassau. Zoek je huurwoning in Baarle-Nassau? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baarle-Nassau

Starterswoningen in Baarle-Nassau zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baarle-Nassau zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarle-Nassau zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baarle-Nassau? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baarle-Nassau

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarle-Nassau is 3.262 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.790 euro).

Leeftijden Baarle-Nassau

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarle-Nassau vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Baarle-Nassau

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Baarle-Nassau. De buurt zelf valt binnen de wijk Baarle - Nassau in de gemeente Baarle-Nassau.

Baarle-Nassau Bungalowpark Hoogbraak Verspreide huizen Baarle-Nassau