logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ommel

Begrijp de huizenprijzen in Ommel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ommel

Ommel is een plaats in de gemeente Asten. Deze plaats telt volgens het CBS 17.242 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 492.629 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 492.629
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Ommel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ommel is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ommel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ommel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ommel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ommel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ommel. Een eengezinswoning in Ommel komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ommel

In Ommel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ommel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ommel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ommel

Starterswoningen in Ommel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ommel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ommel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ommel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ommel

Wil je een huis kopen in Ommel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ommel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ommel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ommel.

Bekijk alle koopwoningen in Ommel. Zoek je huurwoning in Ommel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ommel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ommel is 3.847 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.443 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ommel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ommel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ommel

Ommel bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.