Alle woningmarktinfo Uddel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uddel

Een eerste blik op Uddel

Uddel is een buurt in de gemeente Apeldoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 3.145 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uddel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.167 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 428.167
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Uddel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uddel is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uddel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uddel.

Woningen recent verkocht in Uddel

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uddel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uddel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uddel. Een eengezinswoning in Uddel komt het meest (79%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uddel

In Uddel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uddel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uddel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uddel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Uddel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Uddel vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Uddel

Wil je een huis kopen in Uddel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uddel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uddel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uddel.

Zoek je huurwoning in Uddel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Uddel.

Huizenprijzen in Uddel

Starterswoningen in Uddel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uddel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uddel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uddel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uddel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uddel is 3.673 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.139 euro).

Leeftijden Uddel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uddel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Uddel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Uddel. De buurt zelf valt binnen de wijk Uddel en omgeving in de gemeente Apeldoorn.

Uddel Agrarisch gebied Uddel Bosgebied Meerveld Bosgebied Nieuw Milligen

Alle straten van Uddel

Uddel bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen