Huizenprijzen en de huizenmarkt Steigereiland Zuid in Amsterdam

Begrijp de huizenprijzen in Steigereiland Zuid Amsterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Steigereiland Zuid Amsterdam

Steigereiland Zuid is een buurt in de wijk IJburg West en plaats Amsterdam binnen de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 14.820 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steigereiland Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 919.249 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 919.249
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Steigereiland Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Steigereiland Zuid is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Steigereiland Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Steigereiland Zuid.

Woningen recent verkocht in Steigereiland Zuid

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steigereiland Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Steigereiland Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Steigereiland Zuid. Een eengezinswoning in Steigereiland Zuid komt het meest (35%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Steigereiland Zuid

In Steigereiland Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Steigereiland Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Steigereiland Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Steigereiland Zuid Amsterdam

Starterswoningen in Steigereiland Zuid Amsterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Steigereiland Zuid Amsterdam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Steigereiland Zuid Amsterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Steigereiland Zuid Amsterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Steigereiland Zuid Amsterdam

Wil je een huis kopen in Steigereiland Zuid Amsterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Steigereiland Zuid Amsterdam . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Steigereiland Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Steigereiland Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Steigereiland Zuid Amsterdam. Zoek je huurwoning in Steigereiland Zuid Amsterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Steigereiland Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Steigereiland Zuid is 4.980 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.317 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Steigereiland Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Steigereiland Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Steigereiland Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Steigereiland Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk IJburg West in de gemeente Amsterdam.

Steigereiland Noord Steigereiland Zuid Haveneiland Zuidwest/Rieteiland West Haveneiland Noordwest Haveneiland Noordoost