Alle woningmarktinfo Lastage

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lastage

Een eerste blik op Lastage

Lastage is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 9.765 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lastage. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 864.058 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 864.058
Percentage gezinnen met kinderen 13%

Verkoopduur woningen in Lastage

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lastage is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lastage moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lastage.

Woningen recent verkocht in Lastage

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lastage. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lastage.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lastage. Een bovenwoning in Lastage komt het meest (67%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lastage

In Lastage wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lastage

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lastage (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lastage
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lastage

Wil je een huis kopen in Lastage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lastage . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lastage alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lastage.

Zoek je huurwoning in Lastage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lastage.

Huizenprijzen in Lastage

Starterswoningen in Lastage zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lastage zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lastage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lastage? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lastage

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lastage is 8.025 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.487 euro).

Leeftijden Lastage

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lastage vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lastage

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lastage. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuwmarkt/Lastage in de gemeente Amsterdam.

Oosterdokseiland Scheepvaarthuisbuurt Rapenburg Lastage Nieuwmarkt Uilenburg Valkenburg Zuiderkerkbuurt Waterloopleinbuurt

Alle straten van Lastage

Lastage bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen