Alle woningmarktinfo Uilenburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uilenburg

Een eerste blik op Uilenburg

Uilenburg is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 9.765 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Uilenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 578.634 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 578.634
Percentage gezinnen met kinderen 13%

Verkoopduur woningen in Uilenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uilenburg is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uilenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uilenburg.

Woningen recent verkocht in Uilenburg

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uilenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uilenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uilenburg. Een bovenwoning in Uilenburg komt het meest (57%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uilenburg

In Uilenburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uilenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uilenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uilenburg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Uilenburg

Wil je een huis kopen in Uilenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uilenburg . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uilenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uilenburg.

Zoek je huurwoning in Uilenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Uilenburg.

Huizenprijzen in Uilenburg

Starterswoningen in Uilenburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uilenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uilenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uilenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uilenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uilenburg is 6.523 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.071 euro).

Leeftijden Uilenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uilenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Uilenburg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Uilenburg. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuwmarkt/Lastage in de gemeente Amsterdam.

Oosterdokseiland Scheepvaarthuisbuurt Rapenburg Lastage Nieuwmarkt Uilenburg Valkenburg Zuiderkerkbuurt Waterloopleinbuurt

Alle straten van Uilenburg

Uilenburg bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen