logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Muziekwijk Zuid in Almere

Begrijp de huizenprijzen in Muziekwijk Zuid Almere met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Muziekwijk Zuid Almere

Muziekwijk Zuid is een buurt in de wijk De Werven en plaats Almere binnen de gemeente Almere. Deze buurt telt volgens het CBS 2.860 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muziekwijk Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 372.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 372.847
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Muziekwijk Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Muziekwijk Zuid is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Muziekwijk Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Muziekwijk Zuid.

Woningen recent verkocht in Muziekwijk Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muziekwijk Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Muziekwijk Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Muziekwijk Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Muziekwijk Zuid

In Muziekwijk Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Muziekwijk Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Muziekwijk Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Muziekwijk Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Muziekwijk Zuid vergeleken met de Almere en Nederland.

Woningen te koop Muziekwijk Zuid Almere

Wil je een huis kopen in Muziekwijk Zuid Almere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Muziekwijk Zuid Almere . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Muziekwijk Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Muziekwijk Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Muziekwijk Zuid Almere.

Bekijk alle koopwoningen in Muziekwijk Zuid Almere. Zoek je huurwoning in Muziekwijk Zuid Almere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Muziekwijk Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Muziekwijk Zuid is 3.655 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.325 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Muziekwijk Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Muziekwijk Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Muziekwijk Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Muziekwijk Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk De Werven in de gemeente Almere.

Rozenwerf en Tuinderswerf Achterwerf Goedewerf en Wittewerf Schoolwerf Parkwerf en Stadswerf Waterwijk Tussen de Vaarten Noord Tussen de Vaarten Zuid Staatsliedenwijk Kruidenwijk Stedenwijk Muziekwijk Noord Muziekwijk Zuid Literatuurwijk Noorderplassen Randstad Markerkant Hollandsekant Gooisekant Veluwsekant Sallandsekant Overig Almere Stad