De Marken

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Marken

Een eerste blik op De Marken

De Marken is een buurt in de gemeente Almere. Deze buurt telt volgens het CBS 22.790 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Marken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 337.184 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 337.184
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in De Marken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Marken is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in De Marken kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Marken

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Marken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Marken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Marken. Een eengezinswoning in De Marken komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Marken

In De Marken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Marken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Marken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Marken
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Marken

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Marken vergeleken met de Almere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in De Marken

Wil je een huis kopen in De Marken? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Marken. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Marken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Marken.

Huizenprijzen in De Marken

Starterswoningen in De Marken zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Marken zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Marken zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Marken? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Marken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Marken is 2.496 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Marken is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Marken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Marken vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Marken

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Marken. De buurt zelf valt binnen de wijk Almere Haven in de gemeente Almere.

Centrum Almere Haven De Werven De Hoven De Meenten De Grienden De Marken De Gouwen De Wierden De Velden Overgooi De Steiger Stichtsekant Overig Almere Haven

Alle straten van De Marken

De Marken bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen