Huizenmarkt Buitenvaart in Almere (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitenvaart

Woningmarkt Buitenvaart

Buitenvaart is een buurt in de wijk Almere Buiten en plaats Almere binnen de gemeente Almere. Deze buurt telt volgens het CBS 56.315 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenvaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 550.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 550.000
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Buitenvaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitenvaart is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Buitenvaart

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenvaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitenvaart.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitenvaart. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitenvaart. Een villa in Buitenvaart komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitenvaart

In Buitenvaart wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitenvaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitenvaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitenvaart
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitenvaart

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitenvaart vergeleken met de Almere en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitenvaart waar ligt dat?

Woningen te koop Buitenvaart

Wil je een huis kopen in Buitenvaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitenvaart . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitenvaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitenvaart.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitenvaart.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitenvaart. Zoek je huurwoning in Buitenvaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitenvaart

Starterswoningen in Buitenvaart zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitenvaart zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitenvaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitenvaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitenvaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitenvaart is 5.789 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (11.806 euro).

Leeftijden Buitenvaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitenvaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitenvaart

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitenvaart. De buurt zelf valt binnen de wijk Almere Buiten in de gemeente Almere.

Centrum Almere Buiten Oostvaardersbuurt Seizoenenbuurt Molenbuurt Bouwmeesterbuurt Landgoederenbuurt Faunabuurt Bloemenbuurt Regenboogbuurt Indischebuurt Eilandenbuurt Stripheldenbuurt Sieradenbuurt Poldervlak De Vaart Buitenvaart Overig Almere Buiten