Huizenmarkt Zwaardijk-Kruisdijk in Poortugaal (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zwaardijk-Kruisdijk

Woningmarkt Zwaardijk-Kruisdijk

Zwaardijk-Kruisdijk is een buurt in de wijk Poortugaal-Noord en plaats Poortugaal binnen de gemeente Albrandswaard. Deze buurt telt volgens het CBS 2.665 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwaardijk-Kruisdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 429.484 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 429.484
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Zwaardijk-Kruisdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwaardijk-Kruisdijk is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwaardijk-Kruisdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zwaardijk-Kruisdijk.

Woningen recent verkocht in Zwaardijk-Kruisdijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwaardijk-Kruisdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwaardijk-Kruisdijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zwaardijk-Kruisdijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwaardijk-Kruisdijk. Een eengezinswoning in Zwaardijk-Kruisdijk komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Zwaardijk-Kruisdijk

In Zwaardijk-Kruisdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zwaardijk-Kruisdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zwaardijk-Kruisdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zwaardijk-Kruisdijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zwaardijk-Kruisdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zwaardijk-Kruisdijk vergeleken met de Albrandswaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zwaardijk-Kruisdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Zwaardijk-Kruisdijk

Wil je een huis kopen in Zwaardijk-Kruisdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwaardijk-Kruisdijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwaardijk-Kruisdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwaardijk-Kruisdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zwaardijk-Kruisdijk. Zoek je huurwoning in Zwaardijk-Kruisdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zwaardijk-Kruisdijk

Starterswoningen in Zwaardijk-Kruisdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zwaardijk-Kruisdijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwaardijk-Kruisdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zwaardijk-Kruisdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zwaardijk-Kruisdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwaardijk-Kruisdijk is 3.823 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.366 euro).

Leeftijden Zwaardijk-Kruisdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwaardijk-Kruisdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zwaardijk-Kruisdijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zwaardijk-Kruisdijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Poortugaal-Noord in de gemeente Albrandswaard.

Valckesteyn Zwaardijk-Kruisdijk Poortugaal Buitengebied Poortugaal

Alle straten van Zwaardijk-Kruisdijk

Zwaardijk-Kruisdijk bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.