Dinxperlo Centrum/Oost

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dinxperlo Centrum/Oost

Een eerste blik op Dinxperlo Centrum/Oost

Dinxperlo Centrum/Oost is een buurt in de gemeente Aalten. Deze buurt telt volgens het CBS 8.240 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dinxperlo Centrum/Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 289.492 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 289.492
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Dinxperlo Centrum/Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dinxperlo Centrum/Oost is 85 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dinxperlo Centrum/Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dinxperlo Centrum/Oost

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinxperlo Centrum/Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dinxperlo Centrum/Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dinxperlo Centrum/Oost. Een eengezinswoning in Dinxperlo Centrum/Oost komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dinxperlo Centrum/Oost

In Dinxperlo Centrum/Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dinxperlo Centrum/Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dinxperlo Centrum/Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dinxperlo Centrum/Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dinxperlo Centrum/Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dinxperlo Centrum/Oost vergeleken met de Aalten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Dinxperlo Centrum/Oost

Wil je een huis kopen in Dinxperlo Centrum/Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dinxperlo Centrum/Oost. Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dinxperlo Centrum/Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dinxperlo Centrum/Oost.

Huizenprijzen in Dinxperlo Centrum/Oost

Starterswoningen in Dinxperlo Centrum/Oost zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Dinxperlo Centrum/Oost zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dinxperlo Centrum/Oost zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dinxperlo Centrum/Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dinxperlo Centrum/Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dinxperlo Centrum/Oost is 2.069 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.900 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dinxperlo Centrum/Oost is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dinxperlo Centrum/Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dinxperlo Centrum/Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dinxperlo Centrum/Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dinxperlo Centrum/Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Dinxperlo in de gemeente Aalten.

Dinxperlo Centrum/Oost Dinxperlo Noord Dinxperlo West De Heurne-kern Verspreide huizen Dinxperlo Verspreide huizen De Heurne

Alle straten van Dinxperlo Centrum/Oost

Dinxperlo Centrum/Oost bestaat uit 55 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen