De Huizenmarkt in Dinxperlo (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dinxperlo

Woningmarkt Dinxperlo

Dinxperlo is een plaats in de gemeente Aalten. Deze plaats telt volgens het CBS 26.955 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinxperlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 326.912 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 326.912
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dinxperlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dinxperlo is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dinxperlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dinxperlo

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinxperlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dinxperlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dinxperlo. Een eengezinswoning in Dinxperlo komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dinxperlo

In Dinxperlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dinxperlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dinxperlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dinxperlo
Binnenring: Nederland

Dinxperlo waar ligt dat?

Woningen te koop Dinxperlo

Wil je een huis kopen in Dinxperlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dinxperlo . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dinxperlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dinxperlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dinxperlo. Zoek je huurwoning in Dinxperlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dinxperlo

Starterswoningen in Dinxperlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dinxperlo zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dinxperlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dinxperlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dinxperlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dinxperlo is 2.966 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.481 euro).

Leeftijden Dinxperlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dinxperlo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dinxperlo

Dinxperlo bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.