logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dinxperlo

Begrijp de huizenprijzen in Dinxperlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dinxperlo

Dinxperlo is een plaats in de gemeente Aalten. Deze plaats telt volgens het CBS 27.244 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinxperlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 364.484 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 364.484
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Dinxperlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dinxperlo is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dinxperlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dinxperlo

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dinxperlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dinxperlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dinxperlo. Een eengezinswoning in Dinxperlo komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dinxperlo

In Dinxperlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dinxperlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dinxperlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dinxperlo

Starterswoningen in Dinxperlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dinxperlo zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dinxperlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dinxperlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dinxperlo

Wil je een huis kopen in Dinxperlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dinxperlo . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dinxperlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dinxperlo.

Bekijk alle koopwoningen in Dinxperlo. Zoek je huurwoning in Dinxperlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dinxperlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dinxperlo is 2.802 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.966 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dinxperlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dinxperlo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dinxperlo

Dinxperlo bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.