logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schoonloo in Schoonloo

Begrijp de huizenprijzen in Schoonloo Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schoonloo Aa en Hunze

Schoonloo is een buurt in de wijk Grolloo en plaats Schoonloo binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze buurt telt volgens het CBS 1.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 582.708 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 582.708
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Schoonloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoonloo is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoonloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schoonloo

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoonloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoonloo. Een eengezinswoning in Schoonloo komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoonloo

In Schoonloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoonloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoonloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schoonloo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schoonloo vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Schoonloo Aa en Hunze

Starterswoningen in Schoonloo Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schoonloo Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoonloo Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schoonloo Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schoonloo Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Schoonloo Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoonloo Aa en Hunze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoonloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoonloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schoonloo Aa en Hunze.

Bekijk alle koopwoningen in Schoonloo Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Schoonloo Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schoonloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoonloo is 3.393 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.994 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schoonloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoonloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schoonloo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schoonloo. De buurt zelf valt binnen de wijk Grolloo in de gemeente Aa en Hunze.

Grolloo Schoonloo Verspreide huizen Papenvoort Verspreide huizen Grolloo

Alle straten van Schoonloo

Schoonloo bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.