logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eexterzandvoort in Eexterzandvoort

Begrijp de huizenprijzen in Eexterzandvoort Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eexterzandvoort Aa en Hunze

Eexterzandvoort is een buurt in de wijk Eexterzandvoort en plaats Eexterzandvoort binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze buurt telt volgens het CBS 135 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterzandvoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.432 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 489.432
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eexterzandvoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eexterzandvoort is 103 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eexterzandvoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eexterzandvoort

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eexterzandvoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eexterzandvoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eexterzandvoort. Een eengezinswoning in Eexterzandvoort komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eexterzandvoort

In Eexterzandvoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eexterzandvoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eexterzandvoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eexterzandvoort

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eexterzandvoort vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Eexterzandvoort Aa en Hunze

Starterswoningen in Eexterzandvoort Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eexterzandvoort Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eexterzandvoort Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eexterzandvoort Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eexterzandvoort Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Eexterzandvoort Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eexterzandvoort Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eexterzandvoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eexterzandvoort.

Bekijk alle koopwoningen in Eexterzandvoort Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Eexterzandvoort Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eexterzandvoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eexterzandvoort is 3.302 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.785 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eexterzandvoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eexterzandvoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Eexterzandvoort

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Eexterzandvoort. De buurt zelf valt binnen de wijk Eexterzandvoort in de gemeente Aa en Hunze.

Eexterzandvoort Verspreide huizen Eexterzandvoort

Alle straten van Eexterzandvoort

Eexterzandvoort bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.