logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gieten in Gieten

Begrijp de huizenprijzen in Gieten Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gieten Aa en Hunze

Gieten is een buurt in de wijk Gieten en plaats Gieten binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze buurt telt volgens het CBS 4.960 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gieten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 514.800 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 514.800
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Gieten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gieten is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gieten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gieten.

Woningen recent verkocht in Gieten

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gieten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gieten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gieten. Een eengezinswoning in Gieten komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gieten

In Gieten wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gieten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gieten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gieten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gieten vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Gieten Aa en Hunze

Starterswoningen in Gieten Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gieten Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gieten Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gieten Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gieten Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Gieten Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gieten Aa en Hunze . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gieten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gieten.

Bekijk alle koopwoningen in Gieten Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Gieten Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gieten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gieten is 3.414 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.145 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gieten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gieten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gieten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gieten. De buurt zelf valt binnen de wijk Gieten in de gemeente Aa en Hunze.

Gieten Verspreide huizen Gieten

Alle straten van Gieten

Gieten bestaat uit 111 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.