Huizenprijzen en de huizenmarkt Eext in Eext

Begrijp de huizenprijzen in Eext Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eext Aa en Hunze

Eext is een buurt in de wijk Eext en plaats Eext binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze buurt telt volgens het CBS 1.430 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eext. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.024 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 428.024
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eext

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eext is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eext kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eext

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eext. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eext.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eext. Een eengezinswoning in Eext komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eext

In Eext wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eext

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eext (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eext

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eext vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Eext Aa en Hunze

Starterswoningen in Eext Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eext Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eext Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eext Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eext Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Eext Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eext Aa en Hunze . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eext alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eext.

Bekijk alle koopwoningen in Eext Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Eext Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eext

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eext is 3.094 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.384 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eext

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eext vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Eext

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Eext. De buurt zelf valt binnen de wijk Eext in de gemeente Aa en Hunze.

Eext Verspreide huizen Eext

Alle straten van Eext

Eext bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.