logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Druten

Begrijp de huizenprijzen in Druten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Druten

Druten is een plaats in de gemeente Druten. Deze plaats telt volgens het CBS 19.505 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Druten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 431.930 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 431.930
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Druten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Druten is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Druten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Druten.

Woningen recent verkocht in Druten

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Druten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Druten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Druten. Een eengezinswoning in Druten komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Druten

In Druten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Druten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Druten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Druten

Starterswoningen in Druten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Druten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Druten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Druten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Druten

Wil je een huis kopen in Druten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Druten . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Druten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Druten.

Bekijk alle koopwoningen in Druten. Zoek je huurwoning in Druten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Druten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Druten is 3.342 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.372 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Druten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Druten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Druten

Druten bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.