Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doorn

Begrijp de huizenprijzen in Doorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doorn

Doorn is een plaats in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze plaats telt volgens het CBS 35.825 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 669.257 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 669.257
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Doorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doorn is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doorn.

Woningen recent verkocht in Doorn

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doorn. Een eengezinswoning in Doorn komt het meest (52%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doorn

In Doorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doorn

Starterswoningen in Doorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doorn

Wil je een huis kopen in Doorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doorn . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doorn.

Bekijk alle koopwoningen in Doorn. Zoek je huurwoning in Doorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doorn is 4.602 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.693 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doorn

Doorn bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.