Doesburg in de gemeente Doesburg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Doesburg

Een eerste blik op Doesburg

Doesburg is een plaats in de gemeente Doesburg. Deze plaats telt volgens het CBS 11.325 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Doesburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 349.718 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 88
Gemiddelde vraagprijs € 349.718
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Doesburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doesburg is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Doesburg kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Doesburg

Er zijn recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doesburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doesburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doesburg. Een eengezinswoning in Doesburg komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doesburg

In Doesburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Doesburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Doesburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Doesburg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Doesburg

Wil je een huis kopen in Doesburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doesburg . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doesburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doesburg.

Zoek je huurwoning in Doesburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Doesburg.

Huizenprijzen in Doesburg

Starterswoningen in Doesburg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Doesburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doesburg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Doesburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Doesburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doesburg is 2.325 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.298 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Doesburg is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Doesburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doesburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Doesburg

Doesburg bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
01
Instellingen zijn opgeslagen