Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dirkshorn

Begrijp de huizenprijzen in Dirkshorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dirkshorn

Dirkshorn is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dirkshorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 428.644 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 428.644
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Dirkshorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dirkshorn is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dirkshorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dirkshorn.

Woningen recent verkocht in Dirkshorn

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dirkshorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dirkshorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dirkshorn. Een eengezinswoning in Dirkshorn komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dirkshorn

In Dirkshorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dirkshorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dirkshorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dirkshorn

Starterswoningen in Dirkshorn zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dirkshorn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dirkshorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dirkshorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dirkshorn

Wil je een huis kopen in Dirkshorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dirkshorn . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dirkshorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dirkshorn.

Bekijk alle koopwoningen in Dirkshorn. Zoek je huurwoning in Dirkshorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dirkshorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dirkshorn is 3.967 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.301 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dirkshorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dirkshorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dirkshorn

Dirkshorn bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.