logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Deest

Begrijp de huizenprijzen in Deest met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Deest

Deest is een plaats in de gemeente Druten. Deze plaats telt volgens het CBS 19.505 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 468.959 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 468.959
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Deest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deest is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deest.

Woningen recent verkocht in Deest

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deest. Een eengezinswoning in Deest komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deest

In Deest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Deest

Starterswoningen in Deest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Deest zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Deest? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Deest

Wil je een huis kopen in Deest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deest . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deest.

Bekijk alle koopwoningen in Deest. Zoek je huurwoning in Deest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deest is 3.051 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.035 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deest vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Deest

Deest bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.