De Huizenmarkt in Deest (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Deest

Woningmarkt Deest

Deest is een plaats in de gemeente Druten. Deze plaats telt volgens het CBS 18.695 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 481.856 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 481.856
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Deest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deest is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deest.

Woningen recent verkocht in Deest

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deest. Een eengezinswoning in Deest komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deest

In Deest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Deest
Binnenring: Nederland

Deest waar ligt dat?

Woningen te koop Deest

Wil je een huis kopen in Deest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deest . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deest.

Bekijk hier alle koopwoningen in Deest. Zoek je huurwoning in Deest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Deest

Starterswoningen in Deest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Deest zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Deest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Deest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deest is 3.090 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.239 euro).

Leeftijden Deest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deest vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Deest

Deest bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.