De Huizenmarkt in de Wijk (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in de Wijk

Woningmarkt de Wijk

de Wijk is een plaats in de gemeente De Wolden. Deze plaats telt volgens het CBS 23.845 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Wijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 613.547 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 613.547
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in de Wijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in de Wijk is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in de Wijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in de Wijk.

Woningen recent verkocht in de Wijk

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Wijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond de Wijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in de Wijk. Een eengezinswoning in de Wijk komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling de Wijk

In de Wijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat de Wijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van de Wijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: de Wijk
Binnenring: Nederland

de Wijk waar ligt dat?

Woningen te koop de Wijk

Wil je een huis kopen in de Wijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in de Wijk . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in de Wijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in de Wijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in de Wijk. Zoek je huurwoning in de Wijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in de Wijk

Starterswoningen in de Wijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in de Wijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in de Wijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in de Wijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs de Wijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de Wijk is 3.373 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.255 euro).

Leeftijden de Wijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in de Wijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van de Wijk

de Wijk bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.