Koopwoningen in de Wijk

Bekijk alle 14 woningen te koop in de Wijk. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in de Wijk die je zoekt.

Makelaars in de Wijk

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in de Wijk? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in de Wijk. Een koopwoning bezichtigen in de Wijk? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in de Wijk

Er staan 14 woningen te koop in de Wijk die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in de Wijk.

Huis te koop in de Wijk

de Wijk is een plaats in de gemeente De Wolden binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in de Wijk ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in de Wijk. Kan je jouw woning niet vinden in de Wijk? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in de Wijk op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in de Wijk? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in de Wijk! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen de Wijk, koophuizen de Wijk of 5 kamer woningen de Wijk.
Instellingen zijn opgeslagen