De Huizenmarkt in De Heurne (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Heurne

Woningmarkt De Heurne

De Heurne is een plaats in de gemeente Aalten. Deze plaats telt volgens het CBS 26.955 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Heurne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 561.818 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 561.818
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Heurne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Heurne is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Heurne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Heurne

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Heurne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Heurne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Heurne. Een woonboerderij in De Heurne komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Heurne

In De Heurne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Heurne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Heurne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Heurne
Binnenring: Nederland

De Heurne waar ligt dat?

Woningen te koop De Heurne

Wil je een huis kopen in De Heurne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Heurne . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Heurne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Heurne.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Heurne. Zoek je huurwoning in De Heurne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Heurne

Starterswoningen in De Heurne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Heurne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Heurne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Heurne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Heurne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Heurne is 3.868 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.826 euro).

Leeftijden De Heurne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Heurne vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Heurne

De Heurne bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.