logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Heurne

Begrijp de huizenprijzen in De Heurne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Heurne

De Heurne is een plaats in de gemeente Aalten. Deze plaats telt volgens het CBS 27.244 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Heurne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 773.638 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 773.638
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in De Heurne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Heurne is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Heurne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Heurne.

Woningen recent verkocht in De Heurne

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Heurne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Heurne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Heurne. Een woonboerderij in De Heurne komt het meest (49%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Heurne

In De Heurne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Heurne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Heurne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Heurne

Starterswoningen in De Heurne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Heurne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Heurne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Heurne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Heurne

Wil je een huis kopen in De Heurne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Heurne . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Heurne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Heurne.

Bekijk alle koopwoningen in De Heurne. Zoek je huurwoning in De Heurne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Heurne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Heurne is 3.786 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.507 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Heurne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Heurne vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Heurne

De Heurne bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.