logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Callantsoog

Begrijp de huizenprijzen in Callantsoog met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Callantsoog

Callantsoog is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 47.450 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Callantsoog. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 513.303 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 513.303
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Callantsoog

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Callantsoog is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Callantsoog moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Callantsoog.

Woningen recent verkocht in Callantsoog

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Callantsoog. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Callantsoog.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Callantsoog. Een eengezinswoning in Callantsoog komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Callantsoog

In Callantsoog wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Callantsoog

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Callantsoog (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Callantsoog

Starterswoningen in Callantsoog zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Callantsoog zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Callantsoog zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Callantsoog? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Callantsoog

Wil je een huis kopen in Callantsoog? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Callantsoog . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Callantsoog alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Callantsoog.

Bekijk alle koopwoningen in Callantsoog. Zoek je huurwoning in Callantsoog? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Callantsoog

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Callantsoog is 3.161 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.091 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Callantsoog

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Callantsoog vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Callantsoog

Callantsoog bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.