De Huizenmarkt in Callantsoog (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Callantsoog

Woningmarkt Callantsoog

Callantsoog is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Callantsoog. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 468.578 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 468.578
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Callantsoog

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Callantsoog is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Callantsoog moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Callantsoog.

Woningen recent verkocht in Callantsoog

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Callantsoog. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Callantsoog.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Callantsoog. Een eengezinswoning in Callantsoog komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Callantsoog

In Callantsoog wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Callantsoog

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Callantsoog (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Callantsoog
Binnenring: Nederland

Callantsoog waar ligt dat?

Woningen te koop Callantsoog

Wil je een huis kopen in Callantsoog? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Callantsoog . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Callantsoog alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Callantsoog.

Bekijk hier alle koopwoningen in Callantsoog. Zoek je huurwoning in Callantsoog? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Callantsoog

Starterswoningen in Callantsoog zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Callantsoog zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Callantsoog zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Callantsoog? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Callantsoog

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Callantsoog is 3.091 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.221 euro).

Leeftijden Callantsoog

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Callantsoog vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Callantsoog

Callantsoog bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.