Callantsoog in de gemeente Schagen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Callantsoog

Een eerste blik op Callantsoog

Callantsoog is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Callantsoog. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 497.436 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 497.436
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Callantsoog

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Callantsoog is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Callantsoog moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Callantsoog.

Woningen recent verkocht in Callantsoog

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Callantsoog. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Callantsoog.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Callantsoog. Een eengezinswoning in Callantsoog komt het meest (71%) voor. Daarna komt een penthouse met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Callantsoog

In Callantsoog wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Callantsoog

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Callantsoog (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Callantsoog
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Callantsoog

Wil je een huis kopen in Callantsoog? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Callantsoog. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Callantsoog alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Callantsoog.

Huizenprijzen in Callantsoog

Starterswoningen in Callantsoog zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Callantsoog zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Callantsoog zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Callantsoog? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Callantsoog

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Callantsoog is 3.068 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.893 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Callantsoog is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Callantsoog

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Callantsoog vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Callantsoog

Callantsoog bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen