Koopwoningen in Brunssum

Bekijk alle 111 woningen te koop in Brunssum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Brunssum die je zoekt.

Makelaars in Brunssum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Brunssum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Brunssum. Een koopwoning bezichtigen in Brunssum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Brunssum

Er staan 111 woningen te koop in Brunssum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Brunssum.

Huis te koop in Brunssum

Brunssum is een plaats in de gemeente Brunssum binnen de provincie Limburg. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Brunssum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Brunssum. Kan je jouw woning niet vinden in Brunssum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Brunssum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Brunssum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Brunssum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Brunssum, koophuizen Brunssum of 3 kamer woningen Brunssum.
Instellingen zijn opgeslagen