De Huizenmarkt in Bruinehaar (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bruinehaar

Woningmarkt Bruinehaar

Bruinehaar is een plaats in de gemeente Twenterand. Deze plaats telt volgens het CBS 34.295 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinehaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 412.581 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 412.581
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Bruinehaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruinehaar is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruinehaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bruinehaar.

Woningen recent verkocht in Bruinehaar

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinehaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruinehaar.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bruinehaar. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruinehaar. Een eengezinswoning in Bruinehaar komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruinehaar

In Bruinehaar wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bruinehaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bruinehaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bruinehaar
Binnenring: Nederland

Bruinehaar waar ligt dat?

Woningen te koop Bruinehaar

Wil je een huis kopen in Bruinehaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruinehaar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruinehaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruinehaar.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bruinehaar.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bruinehaar. Zoek je huurwoning in Bruinehaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bruinehaar

Starterswoningen in Bruinehaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bruinehaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruinehaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bruinehaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bruinehaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruinehaar is 4.018 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.907 euro).

Leeftijden Bruinehaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruinehaar vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bruinehaar

Bruinehaar bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.