De Huizenmarkt in Broek in Waterland (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Broek in Waterland

Woningmarkt Broek in Waterland

Broek in Waterland is een plaats in de gemeente Waterland. Deze plaats telt volgens het CBS 16.820 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek in Waterland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 925.990 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 925.990
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Broek in Waterland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broek in Waterland is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broek in Waterland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Broek in Waterland.

Woningen recent verkocht in Broek in Waterland

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek in Waterland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broek in Waterland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broek in Waterland. Een eengezinswoning in Broek in Waterland komt het meest (64%) voor. Daarna komt een herenhuis met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broek in Waterland

In Broek in Waterland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broek in Waterland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broek in Waterland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Broek in Waterland
Binnenring: Nederland

Broek in Waterland waar ligt dat?

Woningen te koop Broek in Waterland

Wil je een huis kopen in Broek in Waterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broek in Waterland . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broek in Waterland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broek in Waterland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Broek in Waterland. Zoek je huurwoning in Broek in Waterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Broek in Waterland

Starterswoningen in Broek in Waterland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Broek in Waterland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broek in Waterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Broek in Waterland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Broek in Waterland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broek in Waterland is 5.428 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.973 euro).

Leeftijden Broek in Waterland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broek in Waterland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Broek in Waterland

Broek in Waterland bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.