logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Broek in Waterland

Begrijp de huizenprijzen in Broek in Waterland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Broek in Waterland

Broek in Waterland is een plaats in de gemeente Waterland. Deze plaats telt volgens het CBS 17.609 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek in Waterland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 975.913 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 975.913
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Broek in Waterland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broek in Waterland is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broek in Waterland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Broek in Waterland.

Woningen recent verkocht in Broek in Waterland

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broek in Waterland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broek in Waterland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broek in Waterland. Een eengezinswoning in Broek in Waterland komt het meest (63%) voor. Daarna komt een herenhuis met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broek in Waterland

In Broek in Waterland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broek in Waterland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broek in Waterland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Broek in Waterland

Starterswoningen in Broek in Waterland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Broek in Waterland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broek in Waterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Broek in Waterland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Broek in Waterland

Wil je een huis kopen in Broek in Waterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broek in Waterland . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broek in Waterland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broek in Waterland.

Bekijk alle koopwoningen in Broek in Waterland. Zoek je huurwoning in Broek in Waterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Broek in Waterland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broek in Waterland is 5.442 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.256 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Broek in Waterland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broek in Waterland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Broek in Waterland

Broek in Waterland bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.