De Huizenmarkt in Boijl (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boijl

Woningmarkt Boijl

Boijl is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 621.925 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 621.925
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Boijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boijl is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boijl.

Woningen recent verkocht in Boijl

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boijl. Een eengezinswoning in Boijl komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boijl

In Boijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boijl
Binnenring: Nederland

Boijl waar ligt dat?

Woningen te koop Boijl

Wil je een huis kopen in Boijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boijl . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boijl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boijl. Zoek je huurwoning in Boijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boijl

Starterswoningen in Boijl zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boijl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boijl is 3.918 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.718 euro).

Leeftijden Boijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boijl vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Boijl

Boijl bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.