logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boijl

Begrijp de huizenprijzen in Boijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boijl

Boijl is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 26.467 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 518.432 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 518.432
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Boijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boijl is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boijl.

Woningen recent verkocht in Boijl

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boijl. Een eengezinswoning in Boijl komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boijl

In Boijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boijl

Starterswoningen in Boijl zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boijl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boijl

Wil je een huis kopen in Boijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boijl . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boijl.

Bekijk alle koopwoningen in Boijl. Zoek je huurwoning in Boijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boijl is 3.497 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.086 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boijl vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Boijl

Boijl bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.