De Huizenmarkt in Boelenslaan (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boelenslaan

Woningmarkt Boelenslaan

Boelenslaan is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boelenslaan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.792 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 520.792
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Boelenslaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boelenslaan is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boelenslaan moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boelenslaan.

Woningen recent verkocht in Boelenslaan

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boelenslaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boelenslaan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boelenslaan. Een eengezinswoning in Boelenslaan komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boelenslaan

In Boelenslaan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boelenslaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boelenslaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boelenslaan
Binnenring: Nederland

Boelenslaan waar ligt dat?

Woningen te koop Boelenslaan

Wil je een huis kopen in Boelenslaan? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boelenslaan . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boelenslaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boelenslaan.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boelenslaan. Zoek je huurwoning in Boelenslaan? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boelenslaan

Starterswoningen in Boelenslaan zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boelenslaan zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boelenslaan zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boelenslaan? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boelenslaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boelenslaan is 2.886 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.352 euro).

Leeftijden Boelenslaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boelenslaan vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Boelenslaan

Boelenslaan bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.