logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Uilengat in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Uilengat te Bergharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Uilengat te Bergharen

Uilengat is een straat in de plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uilengat in Bergharen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 610.786
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Uilengat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uilengat is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uilengat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uilengat.

Woningen recent verkocht in Uilengat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uilengat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uilengat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Uilengat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uilengat. Een woonboerderij in Uilengat komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Uilengat

In Uilengat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uilengat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uilengat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Uilengat te Bergharen

Starterswoningen in Uilengat te Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uilengat te Bergharen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uilengat te Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Uilengat te Bergharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Uilengat te Bergharen

Wil je een huis kopen in Uilengat te Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uilengat te Bergharen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uilengat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uilengat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Uilengat te Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Uilengat te Bergharen. Zoek je huurwoning in Uilengat te Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Uilengat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uilengat is 4.010 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Uilengat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uilengat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Uilengat in Bergharen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Uilengat te Bergharen.

Adres Postcode Status
Uilengat 4 6617 AG Nog niet te koop
Uilengat 5 6617 AG Nog niet te koop
Uilengat 6 6617 AG Nog niet te koop
Uilengat 10 6617 AG Nog niet te koop
Uilengat 12 6617 AG Nog niet te koop
Uilengat 10-A 6617 AG Nog niet te koop