logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Berg en Terblijt

Begrijp de huizenprijzen in Berg en Terblijt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Berg en Terblijt

Berg en Terblijt is een plaats in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze plaats telt volgens het CBS 16.423 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Terblijt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 453.124 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 453.124
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Berg en Terblijt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berg en Terblijt is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berg en Terblijt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berg en Terblijt.

Woningen recent verkocht in Berg en Terblijt

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Terblijt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berg en Terblijt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berg en Terblijt. Een eengezinswoning in Berg en Terblijt komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berg en Terblijt

In Berg en Terblijt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berg en Terblijt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berg en Terblijt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Berg en Terblijt

Starterswoningen in Berg en Terblijt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berg en Terblijt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berg en Terblijt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Berg en Terblijt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Berg en Terblijt

Wil je een huis kopen in Berg en Terblijt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berg en Terblijt . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berg en Terblijt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berg en Terblijt.

Bekijk alle koopwoningen in Berg en Terblijt. Zoek je huurwoning in Berg en Terblijt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berg en Terblijt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berg en Terblijt is 2.619 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.690 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berg en Terblijt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berg en Terblijt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Berg en Terblijt

Berg en Terblijt bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.