De Huizenmarkt in Berg en Terblijt (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Berg en Terblijt

Woningmarkt Berg en Terblijt

Berg en Terblijt is een plaats in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze plaats telt volgens het CBS 16.415 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Terblijt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.955 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 490.955
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Berg en Terblijt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berg en Terblijt is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berg en Terblijt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berg en Terblijt.

Woningen recent verkocht in Berg en Terblijt

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Terblijt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berg en Terblijt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berg en Terblijt. Een eengezinswoning in Berg en Terblijt komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berg en Terblijt

In Berg en Terblijt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berg en Terblijt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berg en Terblijt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berg en Terblijt
Binnenring: Nederland

Berg en Terblijt waar ligt dat?

Woningen te koop Berg en Terblijt

Wil je een huis kopen in Berg en Terblijt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berg en Terblijt . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berg en Terblijt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berg en Terblijt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Berg en Terblijt. Zoek je huurwoning in Berg en Terblijt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Berg en Terblijt

Starterswoningen in Berg en Terblijt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berg en Terblijt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berg en Terblijt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berg en Terblijt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berg en Terblijt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berg en Terblijt is 2.666 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.507 euro).

Leeftijden Berg en Terblijt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berg en Terblijt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Berg en Terblijt

Berg en Terblijt bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.