De Huizenmarkt in Austerlitz (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Austerlitz

Woningmarkt Austerlitz

Austerlitz is een plaats in de gemeente Zeist. Deze plaats telt volgens het CBS 63.310 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Austerlitz. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 730.204 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 730.204
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Austerlitz

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Austerlitz is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Austerlitz kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Austerlitz

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Austerlitz. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Austerlitz.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Austerlitz. Een eengezinswoning in Austerlitz komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Austerlitz

In Austerlitz wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Austerlitz

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Austerlitz (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Austerlitz
Binnenring: Nederland

Austerlitz waar ligt dat?

Woningen te koop Austerlitz

Wil je een huis kopen in Austerlitz? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Austerlitz . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Austerlitz alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Austerlitz.

Bekijk hier alle koopwoningen in Austerlitz. Zoek je huurwoning in Austerlitz? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Austerlitz

Starterswoningen in Austerlitz zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Austerlitz zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Austerlitz zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Austerlitz? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Austerlitz

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Austerlitz is 4.583 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.533 euro).

Leeftijden Austerlitz

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Austerlitz vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Austerlitz

Austerlitz bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.