logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Austerlitz

Begrijp de huizenprijzen in Austerlitz met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Austerlitz

Austerlitz is een plaats in de gemeente Zeist. Deze plaats telt volgens het CBS 66.629 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Austerlitz. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 754.049 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 754.049
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Austerlitz

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Austerlitz is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Austerlitz moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Austerlitz.

Woningen recent verkocht in Austerlitz

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Austerlitz. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Austerlitz.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Austerlitz. Een eengezinswoning in Austerlitz komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Austerlitz

In Austerlitz wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Austerlitz

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Austerlitz (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Austerlitz

Starterswoningen in Austerlitz zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Austerlitz zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Austerlitz zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Austerlitz? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Austerlitz

Wil je een huis kopen in Austerlitz? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Austerlitz . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Austerlitz alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Austerlitz.

Bekijk alle koopwoningen in Austerlitz. Zoek je huurwoning in Austerlitz? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Austerlitz

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Austerlitz is 4.990 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.379 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Austerlitz

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Austerlitz vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Austerlitz

Austerlitz bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.