logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Augustinusga

Begrijp de huizenprijzen in Augustinusga met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Augustinusga

Augustinusga is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 28.149 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Augustinusga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 400.905 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 400.905
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Augustinusga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Augustinusga is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Augustinusga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Augustinusga

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Augustinusga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Augustinusga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Augustinusga. Een eengezinswoning in Augustinusga komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Augustinusga

In Augustinusga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Augustinusga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Augustinusga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Augustinusga

Starterswoningen in Augustinusga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Augustinusga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Augustinusga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Augustinusga? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Augustinusga

Wil je een huis kopen in Augustinusga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Augustinusga . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Augustinusga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Augustinusga.

Bekijk alle koopwoningen in Augustinusga. Zoek je huurwoning in Augustinusga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Augustinusga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Augustinusga is 2.244 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.622 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Augustinusga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Augustinusga vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Augustinusga

Augustinusga bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.