De Huizenmarkt in Augustinusga (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Augustinusga

Woningmarkt Augustinusga

Augustinusga is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Augustinusga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 375.196 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 375.196
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Augustinusga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Augustinusga is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Augustinusga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Augustinusga

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Augustinusga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Augustinusga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Augustinusga. Een eengezinswoning in Augustinusga komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Augustinusga

In Augustinusga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Augustinusga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Augustinusga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Augustinusga
Binnenring: Nederland

Augustinusga waar ligt dat?

Woningen te koop Augustinusga

Wil je een huis kopen in Augustinusga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Augustinusga . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Augustinusga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Augustinusga.

Bekijk hier alle koopwoningen in Augustinusga. Zoek je huurwoning in Augustinusga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Augustinusga

Starterswoningen in Augustinusga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Augustinusga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Augustinusga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Augustinusga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Augustinusga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Augustinusga is 2.622 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.584 euro).

Leeftijden Augustinusga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Augustinusga vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Augustinusga

Augustinusga bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.