De Huizenmarkt in Appelscha (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Appelscha

Woningmarkt Appelscha

Appelscha is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appelscha. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 446.776 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 446.776
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Appelscha

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Appelscha is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Appelscha moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Appelscha.

Woningen recent verkocht in Appelscha

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appelscha. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Appelscha.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Appelscha. Een eengezinswoning in Appelscha komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Appelscha

In Appelscha wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Appelscha

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Appelscha (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Appelscha
Binnenring: Nederland

Appelscha waar ligt dat?

Woningen te koop Appelscha

Wil je een huis kopen in Appelscha? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Appelscha . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Appelscha alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Appelscha.

Bekijk hier alle koopwoningen in Appelscha. Zoek je huurwoning in Appelscha? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Appelscha

Starterswoningen in Appelscha zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Appelscha zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Appelscha zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Appelscha? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Appelscha

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Appelscha is 2.903 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.352 euro).

Leeftijden Appelscha

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Appelscha vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Appelscha

Appelscha bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.