Huizenprijzen en de huizenmarkt in Abcoude

Begrijp de huizenprijzen in Abcoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Abcoude

Abcoude is een plaats in de gemeente De Ronde Venen. Deze plaats telt volgens het CBS 34.980 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abcoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 919.543 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 919.543
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Abcoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abcoude is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abcoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Abcoude.

Woningen recent verkocht in Abcoude

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abcoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abcoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abcoude. Een eengezinswoning in Abcoude komt het meest (54%) voor. Daarna komt een herenhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abcoude

In Abcoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abcoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abcoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Abcoude

Starterswoningen in Abcoude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Abcoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abcoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Abcoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Abcoude

Wil je een huis kopen in Abcoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abcoude . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abcoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abcoude.

Bekijk alle koopwoningen in Abcoude. Zoek je huurwoning in Abcoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Abcoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abcoude is 5.937 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.037 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Abcoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abcoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Abcoude

Abcoude bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.