logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nederhoven in Zwijndrecht

Begrijp de huizenprijzen in Nederhoven Zwijndrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nederhoven Zwijndrecht

Nederhoven is een wijk in de plaats Zwijndrecht binnen de gemeente Zwijndrecht. Deze wijk telt volgens het CBS 6.175 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 446.073 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 446.073
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nederhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederhoven is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederhoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nederhoven.

Woningen recent verkocht in Nederhoven

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederhoven. Een eengezinswoning in Nederhoven komt het meest (78%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederhoven

In Nederhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nederhoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nederhoven vergeleken met de Zwijndrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Nederhoven Zwijndrecht

Starterswoningen in Nederhoven Zwijndrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nederhoven Zwijndrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederhoven Zwijndrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nederhoven Zwijndrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nederhoven Zwijndrecht

Wil je een huis kopen in Nederhoven Zwijndrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederhoven Zwijndrecht . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Nederhoven Zwijndrecht. Zoek je huurwoning in Nederhoven Zwijndrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nederhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederhoven is 3.132 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.959 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nederhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nederhoven

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nederhoven? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nederhoven

IJsvogelplein Vogelbuurt-Oost Ooievaar- en Vinkplein Vogelbuurt-West Leeuwerik- en Fazantplein Moermond-Zuid Boshuizen - Rechteren Assumburg - Lunenburg Hilverbeek en omgeving Develzijde Nederhoven