Huizenmarkt Dr. H.G. Scholtenstraat en omgeving in Zaandam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dr. H.G. Scholtenstraat

Woningmarkt Dr. H.G. Scholtenstraat

Dr. H.G. Scholtenstraat is een straat in de plaats Zaandam binnen de gemeente Zaanstad . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dr. H.G. Scholtenstraat in Zaandam. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 400.042
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Dr. H.G. Scholtenstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dr. H.G. Scholtenstraat is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dr. H.G. Scholtenstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dr. H.G. Scholtenstraat.

Woningen recent verkocht in Dr. H.G. Scholtenstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dr. H.G. Scholtenstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dr. H.G. Scholtenstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dr. H.G. Scholtenstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Dr. H.G. Scholtenstraat

In Dr. H.G. Scholtenstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dr. H.G. Scholtenstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dr. H.G. Scholtenstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dr. H.G. Scholtenstraat
Binnenring: Nederland

Dr. H.G. Scholtenstraat waar ligt dat?

Woningen te koop Dr. H.G. Scholtenstraat

Wil je een huis kopen in Dr. H.G. Scholtenstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dr. H.G. Scholtenstraat . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dr. H.G. Scholtenstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dr. H.G. Scholtenstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dr. H.G. Scholtenstraat.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dr. H.G. Scholtenstraat. Zoek je huurwoning in Dr. H.G. Scholtenstraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dr. H.G. Scholtenstraat

Starterswoningen in Dr. H.G. Scholtenstraat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dr. H.G. Scholtenstraat zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dr. H.G. Scholtenstraat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dr. H.G. Scholtenstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dr. H.G. Scholtenstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dr. H.G. Scholtenstraat is 4.591 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.206 euro).

Leeftijden Dr. H.G. Scholtenstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dr. H.G. Scholtenstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Dr. H.G. Scholtenstraat in Zaandam

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Dr. H.G. Scholtenstraat te Zaandam.

Adres Postcode Status
Dr. H.G. Scholtenstraat 1 1508 EB Niet beschikbaar
Dr. H.G. Scholtenstraat 7 1508 EB Niet beschikbaar
Dr. H.G. Scholtenstraat 11 1508 EB Niet beschikbaar
Dr. H.G. Scholtenstraat 13 1508 EB Niet beschikbaar
Dr. H.G. Scholtenstraat 15 1508 EB Niet beschikbaar