Huizenmarkt Boere Jonkerplein en omgeving in Zaandam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boere Jonkerplein

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Boere Jonkerplein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boere Jonkerplein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boere Jonkerplein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boere Jonkerplein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Boere Jonkerplein

In Boere Jonkerplein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boere Jonkerplein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boere Jonkerplein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boere Jonkerplein
Binnenring: Nederland

Boere Jonkerplein waar ligt dat?

Woningen te koop Boere Jonkerplein

Wil je een huis kopen in Boere Jonkerplein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boere Jonkerplein . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boere Jonkerplein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boere Jonkerplein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boere Jonkerplein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boere Jonkerplein. Zoek je huurwoning in Boere Jonkerplein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Boere Jonkerplein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boere Jonkerplein vergeleken met de rest van Nederland.