logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Master Sinnemastrjitte in Wierum

Begrijp de huizenprijzen in Master Sinnemastrjitte te Wierum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Master Sinnemastrjitte te Wierum

Master Sinnemastrjitte is een straat in de plaats Wierum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân . Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Master Sinnemastrjitte in Wierum. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 171.159
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Master Sinnemastrjitte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Master Sinnemastrjitte is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Master Sinnemastrjitte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Master Sinnemastrjitte

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Master Sinnemastrjitte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Master Sinnemastrjitte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Master Sinnemastrjitte. Een eengezinswoning in Master Sinnemastrjitte komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Master Sinnemastrjitte

In Master Sinnemastrjitte wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Master Sinnemastrjitte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Master Sinnemastrjitte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Master Sinnemastrjitte te Wierum

Starterswoningen in Master Sinnemastrjitte te Wierum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Master Sinnemastrjitte te Wierum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Master Sinnemastrjitte te Wierum zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Master Sinnemastrjitte te Wierum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Master Sinnemastrjitte te Wierum

Wil je een huis kopen in Master Sinnemastrjitte te Wierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Master Sinnemastrjitte te Wierum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Master Sinnemastrjitte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Master Sinnemastrjitte.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Master Sinnemastrjitte te Wierum.

Bekijk alle koopwoningen in Master Sinnemastrjitte te Wierum. Zoek je huurwoning in Master Sinnemastrjitte te Wierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Master Sinnemastrjitte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Master Sinnemastrjitte is 2.521 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.788 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Master Sinnemastrjitte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Master Sinnemastrjitte vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Master Sinnemastrjitte in Wierum

Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht in Master Sinnemastrjitte te Wierum.

Adres Postcode Status
Master Sinnemastrjitte 11 9141 VH Verkocht
Master Sinnemastrjitte 1 9141 VH Niet beschikbaar
Master Sinnemastrjitte 3 9141 VH Niet beschikbaar
Master Sinnemastrjitte 13 9141 VH Niet beschikbaar
Master Sinnemastrjitte 15 9141 VH Niet beschikbaar
Master Sinnemastrjitte 2 9141 VH Niet beschikbaar