De Huizenmarkt in Waskemeer (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Waskemeer

Woningmarkt Waskemeer

Waskemeer is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waskemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 501.991 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 501.991
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Waskemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waskemeer is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waskemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waskemeer.

Woningen recent verkocht in Waskemeer

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waskemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waskemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waskemeer. Een eengezinswoning in Waskemeer komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waskemeer

In Waskemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Waskemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Waskemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waskemeer
Binnenring: Nederland

Waskemeer waar ligt dat?

Woningen te koop Waskemeer

Wil je een huis kopen in Waskemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waskemeer . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waskemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waskemeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Waskemeer. Zoek je huurwoning in Waskemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Waskemeer

Starterswoningen in Waskemeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Waskemeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waskemeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waskemeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waskemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waskemeer is 2.832 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.845 euro).

Leeftijden Waskemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waskemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Waskemeer

Waskemeer bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.