Veenendaal in de gemeente Veenendaal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Veenendaal

Een eerste blik op Veenendaal

Veenendaal is een plaats in de gemeente Veenendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 64.900 inwoners. Momenteel staan er 134 woningen te koop en zijn er recent 237 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Veenendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.178 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 134
Woningen recent verkocht 237
Gemiddelde vraagprijs € 374.178
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Veenendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veenendaal is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Veenendaal kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veenendaal

Er zijn recent 237 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veenendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veenendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veenendaal. Een eengezinswoning in Veenendaal komt het meest (36%) voor. Daarna komt een galerijflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veenendaal

In Veenendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Veenendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Veenendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veenendaal
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Veenendaal

Wil je een huis kopen in Veenendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veenendaal. Er staan momenteel 134 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veenendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veenendaal.

Huizenprijzen in Veenendaal

Starterswoningen in Veenendaal zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Veenendaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veenendaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veenendaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veenendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veenendaal is 2.755 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.613 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Veenendaal is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Veenendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veenendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Veenendaal

Veenendaal bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen