Huizenprijzen en de huizenmarkt Vijlen-Lemiers in Vaals

Begrijp de huizenprijzen in Vijlen-Lemiers Vaals met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vijlen-Lemiers Vaals

Vijlen-Lemiers is een wijk in de plaats Vaals binnen de gemeente Vaals. Deze wijk telt volgens het CBS 2.610 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijlen-Lemiers. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.128 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 427.128
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Vijlen-Lemiers

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vijlen-Lemiers is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vijlen-Lemiers moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vijlen-Lemiers.

Woningen recent verkocht in Vijlen-Lemiers

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vijlen-Lemiers. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vijlen-Lemiers.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vijlen-Lemiers. Een eengezinswoning in Vijlen-Lemiers komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vijlen-Lemiers

In Vijlen-Lemiers wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vijlen-Lemiers

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vijlen-Lemiers (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vijlen-Lemiers

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vijlen-Lemiers vergeleken met de Vaals en Nederland.

Huizenprijzen in Vijlen-Lemiers Vaals

Starterswoningen in Vijlen-Lemiers Vaals zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vijlen-Lemiers Vaals zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vijlen-Lemiers Vaals zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vijlen-Lemiers Vaals? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vijlen-Lemiers Vaals

Wil je een huis kopen in Vijlen-Lemiers Vaals? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vijlen-Lemiers Vaals . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vijlen-Lemiers alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vijlen-Lemiers.

Bekijk alle koopwoningen in Vijlen-Lemiers Vaals. Zoek je huurwoning in Vijlen-Lemiers Vaals? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vijlen-Lemiers

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vijlen-Lemiers is 2.904 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.775 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vijlen-Lemiers

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vijlen-Lemiers vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vijlen-Lemiers

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vijlen-Lemiers? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vijlen-Lemiers

Vijlen Mamelis Harles Lemiers Holset Raren Wolfhaag Verspreide huizen Cottessen-Camerig