De Huizenmarkt in Uitgeest (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Uitgeest

Woningmarkt Uitgeest

Uitgeest is een plaats in de gemeente Uitgeest. Deze plaats telt volgens het CBS 13.520 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitgeest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 497.273 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 61
Gemiddelde vraagprijs € 497.273
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Uitgeest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitgeest is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitgeest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uitgeest.

Woningen recent verkocht in Uitgeest

Er zijn recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitgeest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitgeest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uitgeest. Een eengezinswoning in Uitgeest komt het meest (66%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uitgeest

In Uitgeest wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uitgeest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uitgeest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uitgeest
Binnenring: Nederland

Uitgeest waar ligt dat?

Woningen te koop Uitgeest

Wil je een huis kopen in Uitgeest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitgeest . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitgeest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitgeest.

Bekijk hier alle koopwoningen in Uitgeest. Zoek je huurwoning in Uitgeest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Uitgeest

Starterswoningen in Uitgeest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Uitgeest zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uitgeest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uitgeest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uitgeest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitgeest is 3.887 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.942 euro).

Leeftijden Uitgeest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitgeest vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uitgeest

Uitgeest bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Uitgeest