Uitgeest in de gemeente Uitgeest

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uitgeest

Een eerste blik op Uitgeest

Uitgeest is een plaats in de gemeente Uitgeest. Deze plaats telt volgens het CBS 13.520 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Uitgeest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 378.014 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 378.014
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Uitgeest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitgeest is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitgeest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uitgeest.

Woningen recent verkocht in Uitgeest

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitgeest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitgeest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uitgeest. Een eengezinswoning in Uitgeest komt het meest (61%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uitgeest

In Uitgeest wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uitgeest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uitgeest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uitgeest
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Uitgeest

Wil je een huis kopen in Uitgeest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitgeest. Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitgeest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitgeest.

Huizenprijzen in Uitgeest

Starterswoningen in Uitgeest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Uitgeest zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uitgeest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uitgeest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uitgeest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitgeest is 3.067 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.011 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Uitgeest is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Uitgeest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitgeest vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uitgeest

Uitgeest bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Uitgeest
Instellingen zijn opgeslagen