De Huizenmarkt in Snelrewaard (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Snelrewaard

Woningmarkt Snelrewaard

Snelrewaard is een plaats in de gemeente Oudewater. Deze plaats telt volgens het CBS 9.365 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Snelrewaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 819.871 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 819.871
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Snelrewaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Snelrewaard is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Snelrewaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Snelrewaard.

Woningen recent verkocht in Snelrewaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Snelrewaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Snelrewaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Snelrewaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Snelrewaard. Een eengezinswoning in Snelrewaard komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Snelrewaard

In Snelrewaard wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Snelrewaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Snelrewaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Snelrewaard
Binnenring: Nederland

Snelrewaard waar ligt dat?

Woningen te koop Snelrewaard

Wil je een huis kopen in Snelrewaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Snelrewaard . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Snelrewaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Snelrewaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Snelrewaard. Zoek je huurwoning in Snelrewaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Snelrewaard

Starterswoningen in Snelrewaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Snelrewaard zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Snelrewaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Snelrewaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Snelrewaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Snelrewaard is 1.019 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.555 euro).

Leeftijden Snelrewaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Snelrewaard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Snelrewaard

Snelrewaard bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.