Huizenprijzen en de huizenmarkt in Smalle Ee

Begrijp de huizenprijzen in Smalle Ee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Smalle Ee

Smalle Ee is een plaats in de gemeente Smallingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 55.885 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Smalle Ee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 623.611 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 623.611
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Smalle Ee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Smalle Ee is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Smalle Ee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Smalle Ee.

Woningen recent verkocht in Smalle Ee

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Smalle Ee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Smalle Ee.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Smalle Ee. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Smalle Ee. Een eengezinswoning in Smalle Ee komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Smalle Ee

In Smalle Ee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Smalle Ee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Smalle Ee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Smalle Ee

Starterswoningen in Smalle Ee zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Smalle Ee zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Smalle Ee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Smalle Ee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Smalle Ee

Wil je een huis kopen in Smalle Ee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Smalle Ee . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Smalle Ee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Smalle Ee.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Smalle Ee.

Bekijk alle koopwoningen in Smalle Ee. Zoek je huurwoning in Smalle Ee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Smalle Ee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Smalle Ee is 5.864 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Smalle Ee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Smalle Ee vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Smalle Ee

Smalle Ee bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.