Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Maartensvlotbrug

Begrijp de huizenprijzen in Sint Maartensvlotbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Maartensvlotbrug

Sint Maartensvlotbrug is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Maartensvlotbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 415.893 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 415.893
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Sint Maartensvlotbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Maartensvlotbrug is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Maartensvlotbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Maartensvlotbrug

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Maartensvlotbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Maartensvlotbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Maartensvlotbrug. Een eengezinswoning in Sint Maartensvlotbrug komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Maartensvlotbrug

In Sint Maartensvlotbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Maartensvlotbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Maartensvlotbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Maartensvlotbrug

Starterswoningen in Sint Maartensvlotbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Maartensvlotbrug zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Maartensvlotbrug zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Maartensvlotbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Maartensvlotbrug

Wil je een huis kopen in Sint Maartensvlotbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Maartensvlotbrug . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Maartensvlotbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Maartensvlotbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Maartensvlotbrug. Zoek je huurwoning in Sint Maartensvlotbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Maartensvlotbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Maartensvlotbrug is 3.765 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.503 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Maartensvlotbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Maartensvlotbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint Maartensvlotbrug

Sint Maartensvlotbrug bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.