Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Maartensbrug

Begrijp de huizenprijzen in Sint Maartensbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Maartensbrug

Sint Maartensbrug is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Maartensbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.982 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 473.982
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Sint Maartensbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Maartensbrug is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Maartensbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Maartensbrug.

Woningen recent verkocht in Sint Maartensbrug

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Maartensbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Maartensbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Maartensbrug. Een eengezinswoning in Sint Maartensbrug komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Maartensbrug

In Sint Maartensbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Maartensbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Maartensbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Maartensbrug

Starterswoningen in Sint Maartensbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Maartensbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Maartensbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Maartensbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Maartensbrug

Wil je een huis kopen in Sint Maartensbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Maartensbrug . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Maartensbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Maartensbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Maartensbrug. Zoek je huurwoning in Sint Maartensbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Maartensbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Maartensbrug is 3.879 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.410 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Maartensbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Maartensbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint Maartensbrug

Sint Maartensbrug bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.