De Huizenmarkt in Sint Maarten (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Maarten

Woningmarkt Sint Maarten

Sint Maarten is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Maarten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 462.231 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 462.231
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Sint Maarten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Maarten is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Maarten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Maarten.

Woningen recent verkocht in Sint Maarten

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Maarten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Maarten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Maarten. Een eengezinswoning in Sint Maarten komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Maarten

In Sint Maarten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Maarten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Maarten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Maarten
Binnenring: Nederland

Sint Maarten waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Maarten

Wil je een huis kopen in Sint Maarten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Maarten . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Maarten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Maarten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Maarten. Zoek je huurwoning in Sint Maarten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Maarten

Starterswoningen in Sint Maarten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Maarten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Maarten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Maarten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Maarten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Maarten is 3.180 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.094 euro).

Leeftijden Sint Maarten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Maarten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sint Maarten

Sint Maarten bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.